Anbefalinger fra kunder

Gikk til BliBra fordi jeg hadde vondt i hodet og også nakkesmerter. Etter første behandling så var mye borte. Etter flere behandlinger er alt bra, og ikke bare det, men magen fungerer også bra!

Anbefaler på det sterkeste å kontakte BliBra.

- Dame 52, Bærum

Fikk hjelp av BliBra da pulsen ikke ville ned igjen. Etter noen dager med vitamintilskudd som ble anbefalt, var pulsen mye roligere. Nå har jeg ikke de problemene mer. Nakken og ryggen er også blitt veldig bra!

- Mann 48, Oslo

Etter å ha prøvd alt fikk jeg høre om BliBra. Jeg oppsøkte BliBra fordi jeg aldri kom meg etter en bilkollisjon. Etter få behandlinger merket jeg at ting begynte å slippe. Etter noen måneder kunne jeg igjen begynne å jobbe og være den moren jeg ønsket å være.

- Dame 42, Oslo

Jeg ønsker å anbefale BliBra som jeg fikk høre om etter å ha hatt brennende smerte i bena i mange måneder og ikke fått noe hjelp. Da jeg bor på Vestlandet har det ikke blitt så bra oppfølging som det skulle ha vært, men BliBra-terapeuten hjalp meg og jeg merket stor forskjell på hele kroppen.

- Dame 50, Trondheim

Fikk stor hjelp av Kyrre. Jeg hadde ikke energi ... Etter å ha fått behandlinger og fulgt opp med vitaminer han anbefalte meg, har blodtrykket gått ned og legen har nå tatt meg av alle medisiner som jeg tok. Ta kontakt med BliBra så håper jeg du også får god hjelp!

- Dame 67, Bærum

Min pollenallergi, andre allergier/intoleranse og kjemiske miljøintoleranser, innebærer at jeg blir dårlig av vanlige lukter som blomster, parfyme og skyllemiddel og mye som er i luften til ulike tider.

Etter seks måneder med behandlinger bruker jeg nå langt færre medisiner og fungerer mye bedre enn før. Til hver behandling har jeg med en rekke produkter/vekster/lukter jeg reagerer på og som Bli-Bra-terapeuten så styrker min motstandsevne for.

Det virker!

Men det tar lang tid, for det finnes så ekstremt mange kjemikalier og dufter i alt mulig som jeg reagerer på. Provokasjonstester jeg ufører hjemme på egenhånd bekrefter i svært høy grad at jeg hos BliBra får riktige anbefalinger hva gjelder kosthold og vitamintilskudd. Kroppen min er gradvis i ferd med å heles!

- Dame 47, Asker

Etter å ha gått regelmessig til Kyrre (BliBra) i 9 år kan jeg trygt anbefale denne behandlingsformen som har hjulpet meg til økt konsentrasjon, med kostholdsveiledning, styrket immunforsvar, bekken problemer i svangerskap og stress v/senking av stressnivået i kroppen. Kyrre har hjulpet meg i akutte (bekken problemer) situasjoner, men det har også virket forebyggende. Nå har Kyrre hjulpet meg med behandling av diverse plager (bla betennelse) knyttet til avrevet menisk og jeg slipper heldigvis å operere kneet. Jeg vil helt klart anbefale behandling av store og små plager hos BliBra.

- Dame 38 Asker

Send inn en anbefaling

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible